• Workshop Stress antering

    Werkstress de baas!

    Praktijk verAdeming workshop en coaching in stresshantering werkdruk stressklachten stressmanagment ontspanningsoefeningen

Stress op werk, wie kent het niet?

Langdurige stress ontneemt op den duur je werkplezier en zorgt voor stressklachten wat weer ten koste gaat van je functioneren.  Hoe kan je dit stoppen of voorkomen dat het zover komt?

In de workshop maak je kennis met wat stressmanagement is. We gaan vooral praktisch aan de slag waarbij je onder andere tools zoals ontspanningsoefeningen worden aangereikt die je kan inzetten om de stress op je werk zo goed mogelijk te managen.

Wat gaat de workshop je brengen?

  • het vergroot je kennis over stress
  • het maakt je globaal bewust van je eigen spanningssignalen
  • het verbetert je werkhouding
  • het leert je wat je kan doen om meer ontspannen te werken
  • je krijgt ontspanningsoefeningen die direct toepasbaar zijn in je werksituatie

Werkwijze

De workshop omvat een stukje theorie over stress maar de nadruk zal vooral liggen op praktisch en ervaringsgericht bezig zijn waarbij schriftelijke opdrachten en fysieke oefeningen de revu passen.

Ontspanningslessen op het werk

Druk, druk, druk, wie kent het niet op het werk? Dan kan het heel fijn zijn als er gedurende de werkdag momenten van ontspanning mogelijk zijn.

Praktijk verAdeming biedt ontspanningslessen aan aan bedrijven. Lessen waarin aandacht wordt besteed aan ontspanning en ademhaling in rust en bewegen (body battery). Oefeningen om even tot rust te komen maar ook oefeningen die je direct kan toepassen als je weer aan de slag gaat.